søndag den 10. juni 2012

Søger magasinet: Mad & Venner nr. 84

Nu har vi fået vinduer hjem til siderne på drivhuset, og min far og Lasse fik lagt lægter på, men løb desværre tør, så vi skal lige have fat på et par stykker mere, og håber så at vi måske næste weekend kan komme videre med måske at få sat vinduerne i drivhuset.

Må lige se om ikke vi kan trylle mønter frem til taget, så de kan begynde at gå i tørvejr og arbejde. Syntes jo ligesom efterhånden at regnen har overtaget sommeren, men klager som sådan ikke, fordi markerne og ikke mindst mine par nye blomsterbede har brug for hjælp fra oven.

Jeg havde læst om den lækreste lækre brownie (eksotisk brownie), men skal købe et magasin (Mad & Venner nr. 84) for at få opskriften :-(, og googlede på livet løs, men uden held, men måtte istedet prøve nogle af de andre lækre opskrifter der var, og kom frem til at forsøge mig med en blondies/hvid brownie da den bare har alle de lækreste ingredienser jeg kunne tænke mig til i en kage :).
Kokos, mørk chokolade, valnødder, Blød karamel og brun farin osv osv. Simpelthen!, den måtte jeg bare smage.

Blondies - Hvide Brownies


I opskriften står der man skal lade den køle af inden man skærer den ud og den skal helst køle af i 1 døgn...

Og når det står skrevet sort på hvidt, hvorfor lærer jeg så ikke bare at hører efter, men var bare så lækkersulten at jeg måtte smage samme aften.

Jeg lod dog kagen køle helt af da jeg skar den ud, og det gik også fint, men en brownie vil bare helst gerne have lov at sætte sig et døgns tid, og kan da også idag smage og se at det jo er sandt.
Den smager bare 100 gange bedre idag, og jeg er dybt forelsket i den. Og så er den forholdsvis hurtig at lave/bage. uhm uhm uhmmmm.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar