Min datter skal jo fejre sin 2 års fødselsdag i næste uge i dagplejen nu vores egen dagplejer er raskemeldt igen, så jeg har fundet lidt Glutenfri opskrifter som skulle afprøves inden jeg serverer dem for andre :-).
(Der er et barn som er allergisk for gluten)
Det lyder ikke særlig appetitligt med sorte bønner i en kage, Vel?, men må sige at jeg er meget overrasket til den gode side.
De smager og dufter som alle andre kager, og så er de oven i købet fedtfattige hvis man da går op i det.
Og de ligner jo også almindelige kager :).
Lige kommet ud af ovnen Pyntet
Den eneste forskel er at jeg nok ikke lige fik blendet bønnerne 100%, så der er små ujævnheder i dejen, men bestemt ikke noget som gør noget og ikke noget øjet kan se.
Lasse var virkelig også spændt på kagen med sorte bønner, fordi dem som kender ham ved at han kan være en værre kræsen pind (dog i bedring), men de faldt i rigtig god jord både hos mand og børn :-D.
Find opskriften her, og jeg vil virkelig anbefale dig at prøve den.
Louisa Lorang, som er madskribent i blandt andet Femina og til tider med i Go morgen danmark har inspireret mig til at prøve denne opskrift, og hun siger at de holder sig så lækre og svampede i dagevis, så jeg er meget spændt på om mine også arter sig sådan, fordi i en eventuelt presset tid, kunne man jo lave dem en dag i forvejen :-).
Prøv dem og lad gerne hører fra dig om hvad du syntes :-).
Ingen kommentarer:
Send en kommentar